Під контролем України – дві третини Донбасу – Парубій

Читать на русском

На сьогодні українська влада контролює 23 райони з 36 в Луганській і Донецькій областях.

Про це на брифінгу повідомив секретар Ради національної безпеки і оборони України Андрій Парубій, пише «Слово і Діло».

За його словами, в цілому, з початку проведення АТО в Донецькій і Луганській областях від бойовиків були звільнені 17 населених пунктів.

«На сьогодні органи державної влади України контролюють 23 райони з 36 в зоні проведення АТО. Зокрема, в Донецькій області – 13 із 18 районів, а в Луганській – більше половини, 10 із 18 районів», – уточнив Парубій.

Він також додав, що на підконтрольних українським військовим територіях відновлена робота органів місцевого самоврядування, міліції та комунальних служб. «У тих містах, які звільняються українськими силовиками, дуже швидко налагоджується інфраструктура», – зазначив Парубій.

Як повідомлялося раніше, секретар РНБО Андрій Парубій висловив думку, що введення воєнного стану зашкодить проведенню антитерористичної операції на Донбасі.

Рейтинг відповідальності Парубія становить 32% – він виконав 7 обіцянок із 22, зафіксованих системою «Слово і Діло». 8 його обіцянок значаться як невиконані, а ще 7 заяв мають статус «у процесі». Зокрема, він запевнив, що антитерористична операція буде проводитися в усіх містах, де екстремісти порушують українські закони.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: