Порошенко назвав ім'я нового міністра оборони

Читать на русском

Президент Петро Порошенко внесе до Верховної Ради кандидатуру генерал-полковника Валерія Гелетея на посаду міністра оборони.

Таке рішення було озвучено Президентом на зустрічі з головами фракцій та депутатських груп, передає «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу Глави держави.

Зі слів Порошенка, силовий блок у нинішніх умовах «потребує посилення та серйозного, комплексного і системного реформування».

Крім того, стало відомо, що першим заступником глави Адміністрації Президента стане Юрій Косюк, який відповідатиме за координацію дій силового блоку.

Також Порошенко заявив, що на посаду керівника генерального штабу армії буде призначено генерал-лейтенанта Віктора Муженка.

Президент наголосив, що зараз фіксуються факти корупції з боку керівників силового блоку, і він наполягатиме на очищенні армії від корупціонерів.

«Я наполягатиму на очищенні армії від крадіїв та хабарників. Усі корупціонери в погонах мають відповісти перед законом за свої дії проти народу України», – зазначив Порошенко.

Нагадаємо, раніше ЗМІ писали про можливість призначення власника холдингу «Миронівський хлібопродукт» Юрія Косюка віце-прем'єром, а також міністром оборони.

Проектом «Слово і Діло» зафіксовано 80 обіцянок Петра Порошенка, серед яких — збільшення чисельності української армії та її переоснащення за рахунок власного військово-промислового комплексу.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: