Ляшко не впевнений у щирості Порошенка щодо поновлення АТО

Читать на русском

Народний депутат Олег Ляшко наголошує на забутій Президентом Петром Порошенком обіцянці ввести воєнний стан після поновлення АТО. 

Про це нардеп пише у своєму «Фейсбуці», пише «Слово і Діло».

«Заява Президента Порошенка, на яку всі очікували, залишає неоднозначні враження. З одного боку, поновлення АТО, що є правильним рішенням. З іншого – неоголошення воєнного стану, про що він обіцяв», – пише Ляшко.

Крім того, Ляшко наголошує на трьох «дивинах» із заяви Порошенка: «...переважна більшість донеччан та луганчан... побачили щиру готовність Києва рахуватися з їхніми особливими думками та специфічними інтересами», «Наш мирний план... залишається в силі. І вільне використання російської мови».

Ляшку незрозуміло, чим «специфічні інтереси» жителів Донбасу відрізняються від інтересів чернігівців, полтавчан та львів'ян.

Також Ляшко висловив здивування щодо позиції Порошенка захищати право жителів Донбасу говорити російською мовою. «Але ж на Донбасі убивають не за російську – їй тут нічого не загрожує. На Донбасі убивають за те, що говориш українською, що ходиш з українським прапором. Ось кого має захищати Президент», – написав Ляшко.

Сьогодні стало відомо, що за підсумками засідання Ради нацбезпеки та оборони, режим перемир'я в Донецькій та Луганській областях припинено. 

Системою «Слово і Діло» зафіксовано 45 обіцянок Олега Ляшка, з яких 3 були виконані, а 10 провалені. Зокрема, Ляшко запевнив, що громадянської війни в Україні не буде.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: