У Київраді можливий розкол фракції «УДАР» - депутат

Читать на русском

Депутат Київської міської ради від «УДАРу» Ігор Кононенко допускає формування двох фракцій у Київраді на базі «ударівців».

«Таке формування можливе, але зараз йдуть переговори. Можливо, на наступному засіданні Київради вже стане відомий остаточний результат», - повідомив «Українським новинам» Кононенко, пише «Слово і Діло».

За його словами, частина «ударівців» може сформувати фракцію «УДАР», а частина - фракцію «Солідарність». При цьому Кононенко уточнив, що в цьому випадку кількість депутатів в обох фракціях буде приблизно рівною.

Він також додав, що таке формування не завадить роботі, оскільки депутати будуть співпрацювати і працювати в інтересах киян. Кононенко зазначив, що не виключає і того, що «УДАР» сформує єдину фракцію.

Як повідомлялося раніше, з 77 депутатів фракції «УДАР» у Київраді тільки 15 є членами партії «УДАР», а інші депутати були просто підтримані даною політсилою на виборах. У свою чергу колишній мер Києва а нині - депутат Київської міської ради Олександр Омельченко вважає, що по суті без фракції в Київраді «УДАР» прибрав до рук ключові комісії.

Нагадаємо, новим секретарем Київської міської ради також став депутат від «УДАРу» Олексій Резніков.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: