УДАР провів до Київради 62 «зозуленят» і лише 15 своїх членів

Читать на русском

З 77 депутатів фракції УДАР у Київраді лише 15 є членами партії УДАР, а інші депутати були просто підтримані цією політсилою на виборах.

Таку інформацію на своїх сторінках у «Фейсбуці» розповсюдили, зокрема, народні депутати від «Батьківщини» Леонід Ємець та Андрій Павловський.

«З 77 депутатів УДАРу в Київраді тільки 15 є членами партії УДАР! А інші що, перефарбовані черновецькі, литвини та риги?!», – пише Павловський.

Ємець у свою чергу жартома назвав безпартійних членів фракції УДАР «київрадівськими зозулятами».

Як писало «Слово і Діло», народний депутат Олесь Доній вважає, що через паралельне проведення президентських виборів кияни недостатньо уважно поставилися до кандидатів у депутати Київради, що дозволило потрапити до неї низці сумнівних особистостей.

В той самий час депутат Київради від партії УДАР Олесь Маляревич, якого окремі ЗМІ пов'язували з Олесем Довгим, заявив «Слову і Ділу», що не знайомий з Довгим особисто, а також ніколи не мав з ним жодних бізнес-зв'язків.

В коментарі «Слову і Ділу» політичний експерт Костянтин Матвієнко висловив думку, що УДАР почне кар'єру в Київраді з популістських рішень.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: