Мирний план Порошенка реалізовуватимуть хрестом і кадилом

Читать на русском

Президент Петро Порошенко закликав представників церков допомогти реалізувати його мирний план у Луганській та Донецькій областях.

Про це повідомляє прес-служба Голови держави, передає «Слово і Діло».

«Наша церква не має бути осторонь. Мені здається, що в цих умовах залучення церкви і її милосердна місія дуже важливі», - сказав Порошенко.

Президент закликав священнослужителів підтримати людей, котрі перебувають у полоні бойовиків і сприяти їх звільненню. «Це те служіння Богу, на моє розуміння, яке сьогодні потребує Україна, народ і заручники», - підкреслив він.

Нагадаємо, Президент України Петро Порошенко вважає, що звернення його російського колеги Володимира Путіна до Ради Федерації з метою скасування рішення про використання військових сил РФ на території України свідчить про підтримку президентом РФ запропонованого мирного плану.

Компанія ДТЕК, яка об'єднує ряд активів найбагатшої людини України Ріната Ахметова, вважає мирний план Президента Петра Порошенка реальним механізмом врегулювання конфлікту на сході.

В той же час, не зважаючи на перемир'я, 24 червня поблизу Слов'янська було збито український військовий гелікоптер, через що загинули 9 військовослужбовців.

Бойовики також продовжують обстрілювати українські блокпости.  

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: