У Ахметова похвалили мирний план Порошенка

Читать на русском

Компанія ДТЕК, яка об'єднує ряд активів найбагатшої людини України Ріната Ахметова, вважає мирний план Президента Петра Порошенка реальним механізмом врегулювання конфлікту на сході.

Про це йдеться в заяві ДТЕК, передає «Слово і Діло».

«Запропоновані кроки Глави держави відповідають на актуальні запити регіону. Вони спрямовані на захист цінностей і традицій жителів Донбасу, підтримку місцевої економіки, децентралізацію влади», - наголошується в заяві.

Компанія закликає всі сторони конфлікту сісти за стіл переговорів, і, відштовхуючись від запропонованих Президентом ініціатив, знайти шляхи виходу з кризи.

«Наші підприємства - опора в містах і основа для економіки України. Мені і, впевнений, всім співробітникам боляче бачити, як сьогодні руйнується все, що ми створювали не один рік. Цей план - перший крок на шляху врегулювання ситуації в Донбасі. Всіх, хто хоче зупинити війну, хоче миру, закликаю об'єднатися навколо мирного плану», - зазначив генеральний директор ДТЕК Максим Тимченко.

Раніше повідомлялося, що директори двох маріупольських металургійних комбінатів, що входять до групи компаній «Метінвест» Рината Ахметова, готові провести публічні дебати з представниками самопроголошеної Донецької народної республіки.

Сам Рінат Ахметов на даний момент має в своєму активі 12 виконаних обіцянок з 24, зареєстрованих системою «Слово і Діло». Серед іншого, Ахметов пообіцяв, що найближчим часом Донбас буде звільнений від терористів ДНР.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: