Кіровоградський губернатор Петик за три місяці роботи роздав 15 обіцянок

Читать на русском

У загальній кількості системою «Слово і Діло» зафіксовано 15 обіцянок голови Кіровоградської обласної державної адміністрації Олександра Петіка, які він дав за час роботи на своїй посаді.

Відзначимо, що на даному етапі усі зафіксовані обіцянки Петіка знаходяться в процесі реалізації, тобто згодом можуть виявитися як виконаними, так і проваленими.

Свою кар'єру губернатора Петік почав відразу з декількох обіцянок, що стосуються аграрної сфери. Зокрема, Петік запевнив, що за 2014 рік аграрії області зберуть понад 900 тис. тонн соняшнику, понад 700 тис. тонн цукрових буряків, а також 3 млн тонн зернових. Також за численними проханнями мешканців області Петик обіцяв провести масштабну комплексну перевірку земельної сфери.

Кілька обіцянок Петік дав на підтримку дитячого медичного закладу. Так, він пообіцяв почати процес реконструкції дитячої обласної поліклініки з приміщення консультативної поліклініки, яку планується перевести з підвалу хірургічного корпусу лікарні. Крім того, лікарню планується обставити новими меблями, заплановано направити 4 млн грн. на капітальний ремонт  пральні.

Своїми обіцянками Петік не оминув громадськість, журналістів та активістів Майдану. Так, Петік пообіцяв погоджувати кадрові питання з активістами Майдану, не втручатися в діяльність ЗМІ, а також щотижня проводити прийоми громадян з особистих питань.

Однією з останніх обіцянок кіровоградського губернатора, зафіксованих системою «Слово і Діло», є отримання кредиту Світового банку під 1% річних, який губернатор планує направити на модернізацію обласного комунального виробничого підприємства «Дніпро-Кіровоград».

Нагадаємо, в.о. глави держави Олександр Турчинов звільнив голову Кіровоградської області Андрія Ніколаєнка та призначив новим головою Кіровоградської ОДА Олександра Петіка 2 березня.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: