Партія регіонів втратить до половини своїх членів - Рибак

Читать на русском

Екс-спікер Верховної Ради і виконуючий обов'язки голови Партії регіонів Володимир Рибак вважає, що ПР може втратити до половини своїх членів

«У 2005 році з партії пішло 50 тисяч осіб, на їх місце прийшло 200 тисяч. Зараз, думаю, з півторамільйонної партії до половини членів ми втратимо», - вважає Рибак, пише «Слово і Діло».

Політик зазначив, що серед них є ті, «хто стояв у черзі за посадами; частина, кого залякали, коли палили будинки і партійні офіси».

Крім того, Рибак повідомив, що частина представників ПР покинула територію України, проти деяких порушено кримінальні справи. «Всі, проти кого порушені справи, будуть виключені з партії і нехай ними займаються слідчі органи», - підкреслив він.

Як відомо, раніше Сергій Тігіпко заявив, що в Партії регіонів «почалися репресії». Президія політради ПР рекомендувала виключити з партії Сергія Тігіпка за порушення статуту.

У системі «Слово і Діло» зафіксовано 44 обіцянки Володимира Рибака. 10 з них, включаючи затвердження бюджету в 2014 році, йому вдалося виконати. Ще 22, серед яких заява, що силовий розгін протестів проти влади не можливий, - виконані не були. Решта 12 заяв політика поки знаходяться в процесі реалізації.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: