Нова партія Льовочкіна створюється тертим калачем Ларіним

Читать на русском

Як відомо, колишній губернатор Кіровоградської області та екс-заступник голови Адміністрації Президента Сергій Ларін підтвердив, що увійде в новий політичний проект Сергія Льовочкіна. У свою чергу «Слово і Діло» вирішило нагадати, який багаж виконаних і невиконаних обіцянок має сам Ларін, який узявся за створення нової політичної сили.

Системою «Слово і Діло» зафіксовані 56 обіцянок Ларіна, 16 із яких отримали статус «виконано», 12 – статус «не виконано», а ще 28 залишилися у процесі виконання.

Всі невиконані обіцянки Ларіна, а їх, як уже зазначалося, 12, були роздані ним на посаді голови Кіровоградської ОДА. Більшість із них стосуються різних інфраструктурних і транспортних проектів. Так, йому не вдалося запустити авіарейси Кіровоград-Київ до початку 2011 року і вчасно ввести в експлуатацію злітну смугу місцевого аеропорту, а також запустити у 2013 році швидкісний поїзд «Кіровоград-Київ». Крім того, Ларін провалив обіцянки щодо будівництва об'їзних доріг в Олександрії та Знам'янці, не впорався зі своїми зобов'язаннями з будівництва перинатального центру в 2011 році, створення інвестиційного агентства у Кіровоградській області, спорудження Льодового палацу.

У той самий час варто сказати, що Ларін відзначився на посаді губернатора і декількома важливими виконаними обіцянками: зокрема, при ньому був добудований радіологічний корпус Обласного онкологічного диспансеру, реконструйовані місцевий театр імені Кропивницького та Театральна площа. Втім, більшість виконаних обіцянок Ларіна не стосуються якихось великих проектів, і їх виконання не коштувало йому особливих зусиль (це, наприклад, стосується майданчика для місцевої жіночої баскетбольної команди або комп'ютерного класу в окремо взятій школі).

Нагадаємо, Ларін заявив, що в політичний проект, над яким він працює, увійдуть представники всіх областей, а партійна структура буде передбачати створення сильних місцевих організацій і відсутність «вождизму».

Як повідомляло «Слово і Діло», колишній голова адміністрації екс-президента Віктора Януковича Сергій Льовочкін хоче створити нову партію.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: