Кличко покращить якість питної води коштом німців

Читать на русском

Мер столиці Віталій Кличко зустрівся з представниками німецьких компаній та провів бесіду щодо технологій покращення якості питної води з-під крану та залучення інвестицій в очищення водопровідної води.

Про це повідомляє прес-служба «УДАРу», пише «Слово і Діло».

«На Заході існує багато ноу-хау в технологіях очищення води. І їх потрібно застосовувати в Києві, якщо ми хочемо бачити його сучасним європейським містом. Тому одне з завдань для київської влади – зробити так, щоб воду в українській столиці можна було пити з-під крану без шкоди для здоров’я», – наголосив Віталій Кличко.

Мер підкреслив, що якість води у столиці залишає бажати кращого, а воду з-під крану в Києві пити не завжди безпечно. Крім цього, мер наголосив, що технології очищення води хлором, які наразі використовуються у столиці, застарілі, і у світі вже давно не використовуються.

Також повідомляється, що з метою поліпшення якості води Кличко відвідав Київводоканал та ознайомився з процесом очищення води.

Нагадаємо, що Віталій Кличко у своїй передвиборчій програмі пообіцяв підтримати залучення коштів комерційних банків, приватних структур, кредитів та грантів міжнародних фінансових установ для покращення якості питної води. 

Системою «Слово і Діло» зафіксовано 174 обіцянки Кличка. 36 із них було виконано, 20 провалено, а 118 лишаються у стадії реалізації. Детальніше з ними можна ознайомитися на нашому сайті.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: