Замість ракет у зону АТО Булатов передасть ракетки

Читать на русском

Міністр молоді та спорту Дмитро Булатов заявив про ініціативу збору спортивного спорядження для військових, які зараз служать у зоні АТО.

Про це повідомляє прес-служба Міністерства молоді та спорту України, інформує «Слово і Діло».

За словами Булатова, який зараз перебуває на сході країни, військовослужбовці Харківської та Донецької областей просять про спортивне спорядження. Зокрема, військові попросили м'ячі, боксерські рукавички, ракетки для настільного тенісу, гантелі, а також спортивну форму.

При цьому Булатов зазначив, що перші списки від військових уже передані в міністерство, де почалася робота зі збору інвентарю для передачі в зону АТО.

«Виконати ці побажання наших хлопців цілком реально. Це підніме їхній бойовий дух, додасть упевненості, що в них вірить і за них переживає весь український народ. Міністерство готове взятися за цю роботу і разом із федераціями видів спорту привезти хлопцям спорядження», – підкреслив Булатов.

«Слово і Діло» зареєструвало 16 обіцянок Дмитра Булатова, 4 з яких на сьогодні мають статус «виконано». Ще одну обіцянку міністру виконати не вдалося, зокрема, він не зміг домогтися перенесення проведення фіналу Кубка України з Полтави в інше місто.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: