Бійці «Азова» вимагають від Порошенка рішучіших дій

Читать на русском

Бійці батальйону «Азов», що продовжують «зачистку» від терористів Маріуполя, звернулися до керівництва Антитерористичної операції з вимогою більш рішучих дій.

Про це в коментарі «Радіо Свобода» розповіли в самому «Азові», пише «Слово і Діло».

«Нам здається, що люди при чинах просто бояться брати на себе відповідальність, натомість вони граються в гуманізм. А терористам це лише на руку», – заявив один із бійців із позивним «Цезар». Доброволець вважає, що якби «згори» надходили більш сміливі накази, АТО вже б скінчилася.

Як уже писало «Слово і Діло», 13 червня міністр внутрішніх справ Арсен Аваков повідомив про зачистку силами АТО укріпрайону терористів у Маріуполі.

Наразі «Азов» продовжує відловлювати сепаратистів у місті. 17 червня у Службі безпеки України заявили про те, що в Маріуполі затримано 12 озброєних бойовиків із банди Чечена.

Сьогодні також стало відомо про втрати бойовиків поблизу містечка Щастя на Луганщині. Як повідомив спікер антитерористичної операції Владислав Селезньов, український підрозділ, що потрапив у засідку, зміг відбити атаку терористів, у результаті чого близько 3 десятків з них убито та поранено.

Нагадаємо, на засіданні Ради національної безпеки та оборони, що відбулося 16 червня, Петро Порошенко заявив, що готовий до перемир'я із сепаратистами. Крім того, рішенням РНБО Україна припинила співпрацю з Росією в галузі війського-промислового комплексу.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: