Аваков в Маріуполі ліквідує укріпрайон ДНР

Читать на русском

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков повідомив, що в ніч на 12 червня в місті Маріуполі, що на Донеччині, почалася чергова активна фаза антитерористичної операції.

Зачистка міста почалася о 4:30 ранку та відбувається за планом. Про це Аваков повідомив у своєму Facebook, передає «Слово і Діло».

«Йде планова операція з ліквідації укріпрайону терористів ДНР на чолі з кримінальним авторитетом по кличці Чечен. Район проведення операції в центрі Маріуполя оточений. В операції беруть участь підрозділи Національної гвардії України, спецпідрозділи МВС «Азов» і «Дніпро-1». Блок-пости навколо Маріуполя забезпечують збройні сили».

За даними міністра, зачистка міста відбувається за планом, ключові опорні пункти сепаратистів узяті під контроль. «Підбитий БРДМ, знищені снайперські точки терористів. Втрати з боку терористів високі. З нашого боку втрат немає - двоє бійців поранені», - повідомляє Аваков. І додає: «Шкода, що Маріуполь сьогодні розбудили постріли — але місто сталеварів має жити і працювати не під диктовку бандитів!»

У свою чергу, народний депутат Олег Ляшко, що зараз також перебуває на Донеччині, повідомляє, що в місті «заміновані приміщення банку і барикади, які прикривали підходи до осиних гнізд терористів. Зараз взривотехніки підриватимуть фугаси».

«Слово і Діло» зареєструвало 58 обіцянок міністра внутрішніх справ Арсена Авакова, з яких він виконав 15. Які саме - дивіться у нашому рейтингу.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: