Київський депутат, якого пов'язують з Довгим, каже, що з ним не знайомий

Читать на русском

Новообраний депутат Київради від партії «УДАР» Олесь Маляревич заявив, що не знайомий з Олесем Довгим особисто, а також ніколи не мав з ним жодних бізнес-зв'язків.

«Я його (Олеся Довгого – Ред.) у житті ні разу не бачив. І особисто з ним не знайомий», – сказав Маляревич кореспонденту «Слова і Діла».

Таким чином, Маляревич спростував інформацію у ЗМІ про те, що є бізнес-партнером Олеся Довгого.

На його думку, ця інформація була поширена через те, що Олесь Довгий є другом Михайла Яковчука, який раніше мав спільний бізнес із Маляревичем. Вони були співвласниками кінорекламної компанії «Кіномедіа Едвертайзинг».

Однак після того, як Михайло Яковчук потрапив до списку блоку Черновецького і став депутатом Київради у 2006 році, Яковчук і Маляревич завершили партнерство.

Маляревич заявляє, що вважає Яковчука не просто колишнім партнером, а відчуває до екс-колеги «моторошну антипатію».

Єдине, що на думку Маляревича могло слугувати сполучною ланкою між ним і Довгим, це конкуренція на виборах між помічницею Олеся Довгого Світланою Ференець і самим Олесем Маляревичем. Депутат розповідає, що помітив чорний піар у свій бік як раз після того, як Ференець зайняла друге місце в окрузі.

Про те, скільки одіозних кандидатів пройшло до Київради і чому кияни не вміють аналізувати виборчі списки, читайте у спеціальному матеріалі «Слова і Діла».

Нагадаємо, 5 червня мер Києва Віталій Кличко пообіцяв створити у столиці громадські ради для контролю над владою. За його словами, туди увійдуть активісти, які не перший рік борються за кращі умови життя.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: