Кордон з Росією можуть закрити вже найближчими днями

Читать на русском

Керівник Антитерористичного центру Василь Крутов заявив, що вже найближчим часом кордон з Росією буде заблокований.

«Зараз здійснюються необхідні переміщення сил, що дозволить вже в найближчі дні забезпечити блокування кордону», - повідомив Крутов, передає «Слово і Діло» з посиланням на «Українську правду».

За його словами, за всі роки незалежності України не очікувалося агресії з боку Росії, тому «фізично неможливо було миттєво закрити кордон». «Але ми швидко вчимося і робимо правильні висновки», - зазначив Крутов.

При цьому керівник АТЦ підкреслив, що після закриття кордону для досягнення успіху антитерористичної операції знадобиться зовсім небагато часу. «Керівництво АТО діє досить професійно і критикувати їх дії я не бачу сенсу», - сказав він.

Нагадаємо, 3 червня Держприкордонслужба заявила про відсутність технічних засобів для можливості реально протидіяти проникненню терористів на територію України. 5 червня уряд України прийняв рішення закрити ряд прикордонних пунктів в Луганській і Донецькій областях.

У системі «Слово і Діло» зафіксовано 3 обіцянки Василя Крутова, які на даний момент знаходяться в процесі виконання. Зокрема, він запевнив, що штурму Слов'янська не буде. Також керівник АТЦ пообіцяв, що скоро в Україні з незаконними формуваннями бандитів і сепаратистів буде покінчено.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: