Що Кернес обіцяв зробити для центрального харківського парку

Читать на русском

Проект «Слово і Діло» нарахував 6 обіцянок мера Харкова Геннадія Кернеса, що стосуються розвитку харківського центрального парку культури і відпочинку імені Горького.

Зокрема, одна його заява має статус «виконано», а ще одна - «не виконано». Так, харківський міський голова пообіцяв, що всі атракціони в парку Горького будуть безкоштовними для дітей-інвалідів та дітей-сиріт і свою обіцянку стримав. А от забезпечити роботу Wi-Fi зони для безкоштовного користування Інтернетом на День міста (23 серпня 2012 року) Кернес не зумів. Wi-Fi зона в парку запрацювала тільки 10 жовтня 2012 року.

У тому ж році мер Харкова пообіцяв відкрити у парку ім. Горького додаткові американські гірки сімейного типу, а також побудувати амфітеатр на 300 місць, щоб в гарну погоду можна було задіяти ляльковий театр і театр юного глядача для демонстрації вистав для маленьких харків'ян.

Крім того, вже в 2014 році Кернес запевнив, що скоро в парку Горького з'явиться лабіринт для дітей та інші атракціони. Він також повідомив, що в центральному парку буде встановлений найбільший в Україні майданчик для занять воркаутом. Відзначимо, що всі перераховані вище обіцянки поки що знаходяться в процесі виконання.

Тим часом, сьогодні в мережі з'явилася інформація, що Геннадій Кернес з вірогідністю в 99% очолить Харківську обласну державну адміністрацію, якою на сьогоднішній день керує член партії ВО «Батьківщина» Ігор Балута.

Нагадаємо, 28 квітня на харківського мера було скоєно замах, в результаті якого він отримав серйозні вогнепальні поранення. Вже наступного дня Кернеса перевезли на лікування в Ізраїль, де він перебуває донині.

Поточний рейтинг Кернеса в системі «Слово і Діло» становить 22% - він виконав 32 з 143 зафіксованих проектом обіцянок, ще 87 його обіцянок знаходяться в процесі виконання.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: