Кернеса відвезли на лікування до Ізраїлю

Читать на русском

Мера Харкова Геннадія Кернеса, який 28 квітня отримав серйозні вогнепальні поранення, перевезли на лікування до Ізраїлю.

Про це у своєму «Фейсбуці» повідомив прес- секретар Харківської міської ради Юрій Сидоренко.

«Пізно ввечері прилетіли ізраїльські лікарі, оглянули, вирішили, що він транспортабельний. О пів на третю ночі вже везли в аеропорт», - написав Сидоренко, посилаючись на інформацію заступника Кернеса Світлани Горбунової-Рубан.

При цьому Генеральна прокуратура дала дозвіл на лікування Кернеса, що знаходиться під слідством, за кордоном.

Раніше Горбунова-Рубан в ефірі програми «Свобода слова» заявила, що замах на Кернеса викликало дуже великий резонанс у місті.

«Реакція харків'ян абсолютно приголомшлива. Всі телефони наших приймалень, мобільні телефони, телефони заступників мера, головного лікаря лікарні не замовкають. Люди запитують, чим допомогти, де здати кров тощо. Дуже багато хвилюються про здоров'я міського голови і чекають, як розвиватимуться подальші події», - повідомила вона.

Як повідомляло «Слово і Діло», мер Харкова Геннадій Кернес був поранений з вогнепальної зброї невідомою людиною близько 12 години дня 28 квітня.

Екс-глава Харківської облдержадміністрації і кандидат у президенти України від Партії регіонів Михайло Добкін вважає напад на Кернеса спробою його вбивства.

Поточний рейтинг Геннадія Кернеса в системі «Слово і Діло» становить 22%: він виконав 31 з 142 зафіксованих проектом обіцянок.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: