Квіт відмовився від «бракованих» підручників Табачника

Читать на русском

Нинішній міністр освіти Сергій Квіт виконав свою обіцянку про заборону підручників, якими користувалися під час екс-керівника Міносвіти Дмитра Табачника.

Нагадаємо, 4 березня 2014 року Квіт пообіцяв, що Міністерством освіти будуть прийматися рішення про заборону підручників, якими користувалися в роки правління екс-міністра Табачника. 

Зокрема, мова йде про підручники для 4-7 класів, в яких було чимало помилок. Відзначимо, що сам екс-міністр факт помилок не визнавав, називаючи це «відвертою брехнею».

Як повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на Espresso.TV, сьогодні Сергій Квіт заявив, що Міносвіти припиняє друк підручників, в яких було знайдено багато фактичних і граматичних помилок. За словами чиновника, відомство планує провести новий тендер і надрукувати інші підручники. Таким чином свою обіцянку міністр стримав.

Рейтинг відповідальності глави міністерства освіти становить 6%. Поки міністр виконав лише 3 обіцянки з 52, зафіксованих системою «Слово і Діло». Ще 2 обіцянки, включаючи підписання закону «Про вищу освіту» йому виконати не вдалося.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: