Бондаренко може сховати всіх бажаючих у підготовлені бомбосховища

Читать на русском

Голова КМДА Володимир Бондаренко заявив, що більшість бомбосховищ підготовлені для прийняття всіх бажаючих на випадок війни.

Про це він заявив в ході прес-конференції, передає кореспондент «Слова і Діла».

«Сьогодні переважна більшість, за винятком кількох, приведені в такий стан, що можуть прийняти громадян у зв'язку з якимись подіями», - сказав Бондаренко.

За його словами, деякі з бомбосховищ, які в основному розгорнуті на підприємствах, повністю заповнені продуктами харчування, питною водою і забезпечені свіжим повітрям на певний період.

Також Бондаренко підкреслив, що до недавнього часу 513 бомбосховищ були «в такому стані, що ними користуватися не можна».

Нагадаємо, 28 березня Володимир Бондаренко вирішив перевірити готовність бомбосховищ Києва на випадок, якщо виникне загроза життя для городян.

Пізніше він запевнив, що 100% киян зможуть сховатися в різного роду бомбосховищах у разі війни. Самих бомбосховищ в Києві налічується 500, крім того, можуть бути використані підземний простір метрополітену та паркінги новобудов.

Нагадаємо, Володимир Бондаренко очолює Київську міську державну адміністрацію з 7 березня 2014 року.

Всього політик роздав 79 обіцянок, які були зареєстровані системою «Слово і Діло». Тільки 7 з них Бондаренко виконав. Зокрема, на посту керівника столиці він створив умови для прийому біженців з Криму  і надав місту 90 автомобілів «швидкої допомоги».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: