Бондаренко розповів, чому не встиг відремонтувати Київраду до виборів

Читать на русском

Голова КМДА Володимир Бондаренко наголосив, що довів ремонт приміщення Київради майже до завершення за спонсорські та благодійні кошти.

Про це він розповів на прес-конференції у вівторок, 10 червня, передає кореспондент «Слова і Діла».

«8 з 11 поверхів абсолютно відремонтовані до прекрасного стану. На окремих поверхах є частина не відремонтована і один поверх не відремонтований», - сказав Бондаренко.

Він пояснює, що встигнути з ремонтом не вдалося через відсутність бюджетних коштів на ремонт. Тому реконструкція проводилася за рахунок спонсорів та грошей, які вдалося залучити через благодійників.

Бондаренко вважає, що йому таки вдалося довести Київраду до такого стану, аби там можна було працювати.

Нагадаємо, на початку травня очільник КМДА Володимир Бондаренко заявив, що планує повністю відремонтувати будівлю до дня виборів, але з цим завданням не впорався.

У свою чергу, новообраний мер міста Віталій Кличко після огляду приміщень Київської міської адміністрації (яка знаходиться у тій же будівлі, що й Київрада) заявив, що установа все ще потребує ремонту, та попросив грошей у бізнесменів.

Система «Слово і Діло» зафіксувала 79 обіцянок Володимира Бондаренка, 7 з яких він не виконав. Так, крім ремонту міськадміністрації, чиновник провалив обіцянки щодо впорядкування МАФів та демонтажу ринку навпроти будівлі ЦВК.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: