Всі винні в розстрілі людей на Майдані беруть участь в АТО - Москаль

Читать на русском

Голова тимчасової слідчої комісії ВР, народний депутат Геннадій Москаль, заявив, що всі, хто стріляв у лютому на Майдані по учасниках масових акцій, знаходяться в зоні бойових дій АТО.

Про це він заявив в ефірі «Подробиць тижня», передає «Слово і Діло».

Нардеп також повідомив, що всі винні в розстрілі людей на Майдані ідентифіковані. «Але всі, кого ми запрошуємо - зі Служби безпеки, Нацгвардії, МВС - дають відповіді, що всі вони знаходяться в зоні бойових дій, а в неофіційних бесідах кажуть, що ТСК - чи не єдина, хто заважає проведенню АТО», - обурився Москаль.

«Проблема в тому, що всі, хто тоді стріляв - зараз на АТО, борються з терористами... І це прямий саботаж», - додав він. При цьому Москаль уточнив, що стріляли по учасниках акцій на Майдані представники Альфи, снайпери з Держслужби охорони, підрозділ «Сокіл».

Також Москаль зазначив, що «команда Захарченка добре замела сліди». За його словами, «сьогодні кожен може зізнатися, що стріляв тоді, але зброю знайти буде неможливо».

Нагадаємо, раніше Москаль повідомив, що наказ про розгін мітингу 1 грудня був відданий особисто екс-міністром МВС України Віталієм Захарченком. Також нардеп розповів, що працівників «Беркута», які брали участь у придушенні акцій протесту і зникли зі зброєю, ніхто не шукає.

Рейтинг відповідальності Геннадія Москаля станом на 9 червня складає 20% - всього нардеп дав 5 обіцянок, з яких він виконав тільки одну, а ще одну - провалив.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: