Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Міський голова Києва
  • Голова Київської міської державної адміністрації

Кличко пообіцяв створити в Києві Громадські ради для контролю над владою

Мер Києва Віталій Кличко 5 червня 2014 р. пообіцяв створити в столиці Громадські ради для контролю над владою. За його словами, туди увійдуть активісти, які не перший рік борються за кращі умови життя.
Виконано
Сказано 5 червня 2014 р.

Джерело

  • http://telegraf.com.ua/ukraina/politika/1316881-klichko-poluchil-udostoverenie-mera-kieva.html
  • http://www.slovoidilo.ua/news/3728/2014-07-17/klichko-ne-vypolnil-obecshanie-privlekat-obcshestvennost-genplana.html
  • Лист директора Департаменту суспільних комунікацій Виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) М. Хонди
  • http://kievcity.gov.ua/content/41_gromadska-rada.html

Результат

Відповідно до листа Департаменту суспільних комунікацій Виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) від 6 листопада 2014 року, на виконання постанови Кабінету Міністрів України від 3 листопада 2010 року №996 "Про забезпечення участі громадськості у формуванні та реалізації державної політики" при виконавчому органі Київської міської ради (Київській міській державній адміністрації) сформовано Громадську раду.

Згідно з розпорядженням Київської міської державної адміністрації від 28 лютого 2013 року №259 "Про затвердження складу Громадської ради при виконавчому органі Київської міської ради (Київській міській державній адміністрації) на 2013-2014 роки", членами нині діючої ради стали 45 представників громадськості.

Згідно з чинним законодавством у 2015 році пройдуть установчі збори з обрання нового складу Громадської ради при виконавчому органі Київської міської ради (Київській міській адміністрації) строком на 2015-2016 роки.

16 червня представники інститутів громадянського суспільства, що обрані до нового складу Громадської ради при Київській міській державній адміністрації вперше зібралася за «круглим столом» для вирішення організаційно-установчих питань, підготовки до першого засідання.