Бойовики ДНР у Краматорську вкотре прикриваються дітьми – Селезньов

Читать на русском

Речник антитерористичної операції Владислав Селезньов повідомив, що у Краматорську, де нині триває активна фаза АТО, терористи ДНР облаштували собі штаб у місцевому будинку маляти.

Про це Селезньов написав у своєму Facebook, передає «Слово і Діло».

«Встановлено, що штаб бойовиків у місті Краматорську нині розташований на першому поверсі будинку малюка, на другому поверсі цієї установи нині перебувають немовлята. Таким чином бойовики убезпечують себе від покарання, прикриваючись дітьми», – повідомив Селезньов.

За словами прес-секретаря штабу АТО, терористи знають, що українські силовики за жодних умов не використовують зброю проти мирного населення і не ведуть вогонь по житлових кварталах, школах та садочках.

Селезньов іще раз звернувся до місцевого населення з пересторогою, щоб ті не наближалися до позицій та блокпостів терористів. Нагадаємо, 28 травня він повідомив, що бойовики ведуть вогонь по житлових кварталах Слов'янська.

Результатом бойових дій стала масова втеча населення з міста. За даними Донецької ОДА, межі міста покинули вже 40% жителів. Крім того, вчора стало відомо, що в ході АТО був пошкоджений водогін, що постачає Слов'янськ, Краматорськ, Костянинівку та Дружківку питною водою. Ситуацію погіршує те, що ремонтна бригада не може дістатися місця аварії.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: