Луценко вважає, що Литвин вже напрацював на розстріл

Читать на русском

Екс-міністр внутрішніх справ Юрій Луценко заявив, що через бездіяльність українських генералів через український кордон з боку Росії безперешкодно в'їхала велика колона терористів.

Про це Луценко повідомив на своїй сторінці у Facebook, пише «Слово і Діло».

Зокрема, він розповів, що за останню добу українські прикордонники залишили застави на ділянці в 130 км держкордону в Луганській області.

«За ніч через цей пролом вже в'їхали 15 КамАЗів із терористами. Вже сьогодні вони прийдуть на допомогу бандугрупованням у Донецькій області, проти яких ведеться АТО», – написав Луценко.

Водночас колишній міністр МВС покартав українських міністрів і генералів, які «дві доби не спромоглися прийти на виручку Луганському прикордонному загону». «Як вам спиться, генерале Литвин? Вам повезло, що ще не оголошено воєнний час. За таке розстрілюють», – заявив Луценко.

Як відомо, сьогодні Верховна Рада України розширила коло суб'єктів боротьби з тероризмом і забезпечила умови проведення антитерористичної операції. Зокрема, тепер у районі проведення АТО можуть уводитися додаткові обмеження прав і свобод громадян. На вимогу керівників АТО, підприємства та організації, які знаходяться в районі її проведення частково або повністю припиняють свою роботу.

На сьогодні Юрій Луценко виконав 9 із 20 обіцянок, зареєстрованих у системі «Слово і Діло». Ще 8 обіцянок екс-міністр не виконав. Які саме, дивіться на нашому сайті.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: