Поки всі обіцяли реформи ЖКГ, пів-Києва залишилося без гарячої води

Читать на русском

У Києві без гарячого водопостачання перебувають 5629 будинків.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби компанії «Київенерго», пише «Слово і Діло».

Постачання гарячої води призупинено у зв'язку з пошкодженнями на мережах централізованого опалення та гарячого водопостачання. Частина будинків відключені внаслідок планових ремонтних робіт, які «Київенерго» проводить на теплових пунктах. У результаті проведення гідравлічних випробувань тепломереж відключена найбільша частина споживачів – 4910.

Так, під проведення робіт «Київенерго» потрапили одразу всі райони Києва, повідомляє РБК-Україна.

Нагадаємо, голова КМДА Володимир Бондаренко у своїй передвиборчій програмі на виборах мера пообіцяв, що протягом року в Києві буде створена ефективна система функціонування ЖКГ.

У свою чергу, 30 квітня Віталій Кличко пообіцяв сприяти створенню конкурентного середовища для надання комунальних послуг, щоб підвищити їхню якість та знизити вартість.

У ході своєї передвиборної кампанії Леся Оробець обіцяла запровадити в Києві протягом року систему обліку витрат ЖКГ.

Проект «Слово і Діло» зафіксував 57 обіцянок голови Київської міської державної адміністрації Володимира Бондаренко під час його роботи на нинішній посаді.

При цьому 48 обіцянок Бондаренка станом на 4 червня мають статус «в процесі», тобто згодом можуть виявитися як виконаними, так і проваленими. Чотири отримали статус «виконано», а ще п'ять - «не виконано».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: