Міністри Яценюка зроблять з БСА те, що не змогли міністри Азарова

Читать на русском

Проектом «Слово і Діло» зафіксовано декілька обіцянок попереднього уряду щодо реконструкції Бортницької станції аерації, естафету виконання яких перейняли нинішні міністри Віталій Ярема та Володимир Гройсман.

Зокрема, два роки тому екс-прем'єр Микола Азаров запевнив, що Бортницька станція аерації буде реконструйована протягом декількох років. Для цього, за його словами, необхідно понад 100 мільйонів гривень. Разом з тим у січні 2013 року колишній міністр регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ Геннадій Темник пообіцяв провести комплексну модернізацію станції.

У свою чергу, в квітні поточного року провести комплексну реконструкцію Бортницької станції аерації пообіцяв перший віце-прем'єр-міністр України Віталій Ярема. Урядовець висловив сподівання, що реконструкція станції займе не більше 2-3 років. Водночас, віце-прем'єр-міністр України – міністр регіонального розвитку Володимир Гройсман напередодні заявив, що підготовка першого етапу реконструкції БСА почнеться вже до 1 вересня 2014 року. Про це він повідомив під час виїзної робочої наради з питань залучення інвестицій для реконструкції Бортницької станції аерації.

Нагадаємо, Володимир Гройсман раніше пообіцяв, що уряд найближчим часом підтримає постанову про затвердження проектної документації на реконструкцію БСА і свою обіцянку виконав.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: