Група Грушевського у Верховній Раді платить до $10 млн – Ляшко

Читать на русском

У Верховній Раді формується нова група навколо народного депутата Віталія Грушевського, фінансувати яку, можливо, буде колишній перший віце-прем'єр Сергій Арбузов.

Про це в парламенті повідомив народний депутат Олег Ляшко, передає «Слово і Діло».

Зокрема, Ляшко повідомив, що незабаром в Україну можуть повернутися оголошені в міжнародний розшук бізнесмен Сергій Курченко та колишній перший віце-прем'єр Сергій Арбузов для того, щоб створити у Верховній Раді групу з колишніх «регіоналів».

При цьому на депутатів, які можуть увійти до цієї групи, чекає серйозне матеріальне стимулювання.

«Народним депутатам пропонується по мільйону доларів одразу й по 200 тис. доларів щомісяця», – заявив Ляшко.

Він додав, що на нього теж «виходили люди» і пропонували 10 млн доларів за те, щоб він увійшов у цю групу. При цьому Ляшко уточнив, що це був його колега Віталій Грушевський.

«Вчора зі мною зустрівся і пропонував мені 10 млн доларів за те, щоб я увійшов до його групи. Але я йому по голові дав тією чашкою, з якої пив чай», – обурився Ляшко.

Нагадаємо, сьогодні стало відомо про те, що парламентську фракцію Партії регіонів покинуло 20 депутатів, в числі яких і сам Віталій Грушевський, а також не менш відомі Володимир Олійник та Владислав Лук'янов.

Як повідомлялося раніше, екс-глава адміністрації втікача-президента Віктора Януковича Сергій Льовочкін має намір створити свою політичну силу.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: