Царьова позбавлять недоторканності одразу після дня народження

Читать на русском

Завтра, 3 червня, депутати Верховної Ради в першу чергу проголосують за зняття депутатської недоторканості з позафракційного депутата Олега Царьова, а також заслухають звіт представників ЦВК з результатів президентських виборів.

Про це у своєму «Фейсбуці» написала народний депутат від УДАРу Ірина Геращенко, передає «Слово і Діло».

«Завтра в порядку денному ВР – звіт ЦВК по президентських виборах, і першим голосуванням – зняття недоторканності з Царьова. Також кілька важливих законів з реанімаційного пакету реформ», – написала Геращенко.

Як писало «Слово і Діло», заступник голови Дніпропетровської ОДА Борис Філатов повідомив, що нардепа Олега Царьова підозрюють у використанні різних офшорних схем і можуть позбавити незаконних активів на Маршаллових островах.

Як відомо, Царьов останніми місяцями відкрито підтримує сепаратистські рухи на сході та півдні України. Він навіть виступив із заявою про створення самопроголошеної держави «Новоросія».

Системою «Слово і Діло» зафіксовані 20 обіцянок Царьова, серед яких 4 виконаних та 4 провалених. Зокрема, Царьов обіцяв зірвати проведення президентських виборів, але вони відбулися в заплановані строки.    

Сьогодні, 2 червня, в Олега Царьова день народження - йому виповнилося 44 роки. 

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: