«Новороса» Царьова позбавляють власності на Маршаллових островах

Читать на русском

Нардепа Олега Царьова, який відкрито підтримує сепаратистів і вважає себе лідером самопроголошеної держави Новоросія, підозрюють у використанні різних офшорних схем і можуть позбавити незаконних активів на Маршаллових островах.

Про це у своєму «Фейсбуці» написав заступник голови Дніпропетровської ОДА Борис Філатов, передає «Слово і Діло».

«За оперативними даними, керівник «Новоросії», який вболіває за щастя народне, борець з олігархами і просто порядна людина оформив всі свої активи на компанію з Маршаллових островів», - повідомив Філатов.

Крім того, він заявив, що «невстановлені земляки» вже позбавили Царьова власності в Україні, яка включала дві свиноферми, дві паперові фабрики і два хлібозаводи.

Філатов також застосував по відношенню до Царьова безліч несхвальних висловів, назвавши його покидьком, мерзотою і твариною. Крім того, заступник голови Дніпропетровської ОДА запропонував Царьову подати на нього до суду, але висловив упевненість, що він доведе свою правоту навіть у суді «Луганської народної республіки».

Системою «Слово і Діло» зафіксовані 20 обіцянок Царьова, з яких 4 були виконані, а ще 4 - провалені. Зокрема, Царьов обіцяв зірвати президентські вибори, але вони відбулися в намічений строк.

«Слово і Діло» зафіксувало 27 обіцянок Бориса Філатова, з яких виконані були 6, а не виконана - лише одна. 24 березня він заявив, що протягом максимум двох тижнів у комунальну власність будуть повернуті 96 об'єктів, але цього не сталося.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: