Кличко запевняє, що не боїться перерахунку голосів

Читать на русском

Лідер партії УДАР Віталій Кличко виступає за перерахунок голосів на київських виборах, оскільки об'єктивність їх результатів ставлять під сумнів.

Про це політик заявив в ефірі каналу «Інтер», передає «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу УДАРу.

«Якщо існують певні сумніви в чесному проведенні виборів у столиці, якщо є сумніви в об’єктивному підрахунку голосів, то ми повинні відкрито і прозоро їх перерахувати», – зазначив Кличко.

Він додав, що новообрана влада Києва повинна якнайшвидше приступити до повноцінного виконання своїх обов'язків у приміщенні КМДА.

«Столична влада повинна повернутися у приміщення мерії, а не працювати в закапелках. Це забезпечить не лише ефективну роботу мерії, а й дозволить ефективно функціонувати усій столиці», – підкреслив він.

Як писало «Слово і Діло», 27 травня лідер «Радикальної партії» Олег Ляшко заявив про фальсифікації на виборах до Київради на користь партії УДАР.

Керівник виборчого штабу УДАРу на виборах у Києві Ірина Геращенко заявила, що, згідно з паралельним підрахунком голосів, які веде політична сила, «ударівцям» у Київраді дістанеться 32 місця за партійним списком. Крім того, з її слів, кандидати від УДАРу отримали підтримку киян у більшості мажоритарних округів, на яких перемогли їхніх 48 висуванців.

30 травня в. о. голови Адміністрації Президента Сергій Пашинський заявив, що на виборах до Київради спостерігались масштабні фальсифікації, зокрема, спрямовані проти партії «Демократичний Альянс». Зі слів Пашинського, Центральній виборчій комісії доручено провести перерахунок голосів на виборах до Київради по всіх виборчих дільницях.

Поточний рейтинг відповідальності Віталія Кличка в системі «Слово і Діло» становить 22%. Він виконав 35 обіцянок зі 160, зафіксованих проектом. Ще 20 обіцянок Кличка були провалені. Серед останніх резонансних обіцянок Кличка - демонтаж барикад на Хрещатику, хоча люди, які досі перебувають на Майдані, категорично не згодні з такою ініціативою. 

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: