Українських військовослужбовців будуть заохочувати землею

Читать на русском

Голова Державного агентства земельних ресурсів Сергій Рудик пропонує надати земельні ділянки сім'ям військовослужбовців, що беруть участь в антитерористичній операції.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу Кабінету міністрів.

Регіонами, в яких виділять землю під дачі військовослужбовцям, імовірно стануть Одещина, Миколаївщина, Черкащина та Херсонщина. «Питання виділення земельних ділянок ми обговорили з головами облдержадміністрацій Одеської, Миколаївської і Черкаської областей. Також з цього приводу спілкувалися у телефонному режимі з керівником Херсонської обласної державної адміністрації. Усі голови ОДА схвально відгукнулися і підтримали цю ідею», - повідомив керівник Держземагентства.

Рудик зазначив, що для реалізації цієї ініціативи навіть не потрібно ухвалювати жодних законодавчих рішень. «Політична воля є, отже сподіваюся, що невдовзі з нашою допомогою військовослужбовці та їхні родини отримають земельні ділянки», - заявив голова Держземагентства.

Нагадаємо, вчора Верховна Рада прийняла постанову, згідно з якою держава забезпечить учасникам АТО безкоштовне лікування в елітній клініці «Феофанія». А ще раніше депутати прирівняли бійців антитерористичної операції до учасників бойових дій. Крім того, на початку травня в. о. заступника голови Адміністрації Президента Андрій Сенченко пообіцяв, що ті, хто буде призваний до лав армії, не платитимуть відсотків за кредитами.

Сергій Рудик обіймає посаду голови Держземагентства з квітня 2014 року. За цей час чиновник встиг роздати 6 обіцянок, усі - в процесі виконання. Зокрема, Рудик пообіцяв створити при очолюваному агентстві антикорупційну раду.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: