«Батьківщина» ввійде в пропорошенківську коаліцію — Бригинець

Читать на русском

Фракція «Батьківщина» буде брати участь у роботі владної коаліції в парламенті і підтримуватиме ініціативи Петра Порошенка.

Про це у своєму «Фейсбуці» написав народний депутат від фракції «Батьківщина» Олександр Бригинець, передає «Слово і Діло».

«Всупереч обіцянкам, «Батьківщина» таки не виходить з коаліції і буде підтримувати Порошенка», - написав нардеп.

Він також додав, що у нинішній ситуації партійні суперечності мають відійти на другий план.

«Головний тренд сьогодні - не ім'я політика чи назва партії, а вміння консолідуватися в ім'я України, в ім'я перемоги над агресором, в ім'я повернення Криму, в ім'я економічної стабільності і в недалекому майбутньому — процвітання», - підкреслив Бригинець.

Як писало «Слово і Діло», 26 травня народний депутат від фракції «Батьківщина» Андрій Павловський повідомив, що у зв'язку з фактичним обранням нового президента в парламенті можливе переформатування правлячої коаліції.

28 травня голова Верховної Ради, в. о. Президента Олександр Турчинов підписав указ «Про забезпечення проведення заходів, пов'язаних з інавгурацією новообраного Президента України».

Системою «Слово і Діло» зафіксовано 30 обіцянок Олександра Бригинця, з яких одна була виконана, а дві — провалені. Зокрема, Бригинець не впорався з обіцянкою заблокувати Київраду влітку 2013 року.

Лідер партії «Батьківщина» Юлія Тимошенко 5 травня заявила, що ніколи не об'єднається з Петром Порошенком через різні політичні погляди.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: