Турчинов підписав указ про інавгурацію Порошенка

Читать на русском

Голова Верховної Ради, в. о. Президента Олександр Турчинов підписав указ «Про забезпечення проведення заходів, пов'язаних з інавгурацією новообраного Президента України».

Текст указу №494 від 28 травня розміщено на офіційному сайті Глави держави, передає «Слово і Діло».

Зазначеним указом утворено оргкомітет з проведення інавгурації і затверджено його склад. Оргкомітету у свою чергу доручається у дводенний строк затвердити план заходів, пов’язаних з інавгурацією.

Міністерству закордонних справ доручено запросити на інавгурацію іноземних дипломатів, а Міністерству внутрішніх справ — вжити додаткових заходів для забезпечення порядку. На Кабмін та ДУС покладено обов'язки щодо фінансового та матеріально-технічного забезпечення інавгурації.

Як відомо, ЦВК оголосила про перемогу Петра Порошенка в першому турі виборів президента, проте офіційно підрахунок голосів поки не завершено.

Системою «Слово і Діло» зафіксовано 63 обіцянки Петра Порошенка, з яких 13 — виконані, а 6 — провалені. Таким чином, поточний рейтинг його відповідальності становить 21%. У випадку перемоги на виборах Порошенко обіцяв провести дострокові вибори до Верховної Ради, але не змінювати склад Кабінету міністрів.

Детальний огляд передвиборчих обіцянок Петра Порошенка читайте у спеціальному матеріалі «Слова і Діла».


ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: