Під Порошенка в Раді зроблять нову більшість

Читать на русском

Народний депутат від фракції «Батьківщина» Андрій Павловський повідомив, що у зв'язку з фактичним обранням нового президента в парламенті можливе переформатування правлячої коаліції.

«У мене є інформація про те, що є така тенденція, що зараз готується вихід з Партії регіонів достатньо великої групи народних депутатів, які намагаються під нового президента приєднатися до правлячої більшості», - заявив Павловський в ефірі телеканалу «112», повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на Gazeta.ua.

За його словами чисельність нової більшості може скласти більше 300 осіб. «І тоді ми отримаємо шанс, щоб ця ВР в очах людей, громадян України, хоча б трохи реабілітувалася», - сказав Павловський.

Разом з тим він висловив переконання, що для розпуску Верховної Ради і дострокових парламентських виборів немає жодних юридичних підстав. За словами Павловського це можливо тільки у випадку, якщо розпадеться діюча урядова коаліція. «Або ВР протягом 30-ти пленарних днів не збереться на своє засідання, що малоймовірно», - додав нардеп.

Як повідомлялося раніше, кандидат на пост глави держави Петро Порошенко, який за останніми даними з великим відривом лідирує у президентських перегонах заявив, що має намір розпустити парламент у разі обрання його президентом, так як зараз немає ефективної коаліції. Він також пообіцяв, що після виборів президента українці побачать позитивні зміни в країні найближчим часом.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: