«Батьківщина» звинуватила Донія в пособництві Януковичу

Читать на русском

Партія «Батьківщина» звинуватила позафракційного депутата Олеся Донія в недоречних зауваженнях на адресу в.о. Президента Олександра Турчинова, назвавши нардепа «екранним політиком».

«Ми радимо народному депутату пояснити громадянам України свою «кришталеву чесність», яка не завадила йому співпрацювати з владою Януковича і разом з його поплічниками голосувати за державний бюджет, роздерибанивши 30 мільйонів гривень», - повідомляє прес-служба «Батьківщини», передає «Слово і Діло» .

Як відомо, у прямому ефірі одного з українських телеканалів Доній розкритикував дії Олександра Турчинова  на посаді спікера Верховної Ради і в.о Президента. У відповідь на критику в «Батьківщині» розповіли Олесю Донію про реальні кроки Турчинова - зміцнення боєздатності країни та проведення антитерористичної операції.

Крім того, в «Батьківщині» зазначили, що Олесь Доній  відноситься до групи політиків, які «знищують блок-пости терористів в «Фейсбуці» і отримують «перемоги» над бойовиками в ефірах телеканалів».

Прес-служба партії висловила розуміння прагнення політика «будь-якою ціною потрапити до наступного парламенту», щоб отримати доступ до державних коштів. Разом з тим, у «Батьківщині» здивовані недружніми заявами депутата в момент важкої політичної ситуації.

8 квітня Доній висловив обурення відсутністю рішучих дій  з боку центральної і місцевої влади з придушення сепаратистських рухів на сході України.

29 квітня Доній заявив, що вважає запропоновану урядом ліквідацію облдержадміністрацій руйнівною для країни.

Системою «Слово і Діло» зафіксовано 11 обіцянок Олеся Донія, з якими можна ознайомитися на нашому сайті.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: