Донію невтямки, де була Нацгвардія в Донецьку та Харкові

Читать на русском

Народний депутат Олесь Доній обурений відсутністю рішучих дій з боку центральної та місцевої влади щодо придушення сепаратистських рухів на сході України.

Про це він заявив у кулуарах парламенту, передає «Слово і Діло».

«Вся Україна скидається по 5 гривень на Національну гвардію і на військо, а ми Національну гвардію не побачили ні в Луганську, ні в Донецьку, ні в Харкові», - підкреслив депутат.

Дії представників правоохоронних органів в перерахованих містах Доній кваліфікував як саботаж, в той самий час розкритикувавши й діяльність центральної влади та Служби безпеки України у вирішенні цього питання.

«Я не помітив, щоб місцеві правоохоронні органи допомагали патріотам - вони зберігають нейтралітет, і з іншого боку, я не побачив стратегічної діяльності київського керівництва правоохоронної системи. … На цей момент я бачу бездіяльність і саботаж», - заявив Доній, який напередодні повернувся з Харкова.

Системою «Слово і Діло» наразі зафіксовано 11 обіцянок Олеся Донія. Зокрема у своїй програмі на виборах 2012 року Доній обіцяв забезпечити соціальні та пенсійні права трудових мігрантів, а також скоротити кількість податків та зменшити податкове навантаження на бізнес.

Нагадаємо, зранку 8 квітня будівля Харківської обласної державної адміністрації була повністю «зачищена» від сепаратистів.

Колишній народний депутат від Партії регіонів Володимир Ландік заявив, що сепаратистські заворушення в Луганську фінансує з Москви сім'я Віктора Януковича, а за захопленням луганської СБУ стоїть Олександр Єфремов.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: