Коваль вивчить стандарти НАТО у співпраці з Литвою та Польщею

Читать на русском

В. о. міністра оборони Михайло Коваль сподівається отримати цінний досвід від співпраці з членами НАТО щодо захисту від агресії та будь-якої зовнішньої загрози.

«Це рішення (створення тристоронньої бригади - ред.) для нас дуже важливе, оскільки підрозділи двох країн, що входитимуть до складу бригади - Польщі та Литви - це НАТО. Ми будемо готувати наш компонент, щоб знати стандарти НАТО - у них є чому повчитися», - сказав Коваль  за підсумками засідання Кабінету міністрів, повідомляє «Слово і Діло»  з посиланням на прес-службу Міноборони.

Коваль уточнив, що українська частина бригади розміщуватиметься на Львівщині на базі Міжнародного центру миротворчості та безпеки.

Дану угоду планується підписати протягом місяця.

Нагадаємо, 23 травня кандидат у президенти України, лідер партії «Батьківщина» Юлія Тимошенко   запропонувала провести всеукраїнський референдум  щодо вступу країни в НАТО 15 червня.

27 травня народний депутат від політичної партії УДАР Павло Розенко не виключив, що новообраний Президент скористається своєю квотою і частково переформатує уряд. Політик припустив, що під зміну кадрів можуть потрапити Андрій Дещиця, Михайло Коваль та Олег Махніцький.

Відзначимо, що в цілому в. о. міністра оборони Михайло Коваль вже встиг роздати 12 обіцянок, з яких поки вдалося реалізувати одну - щодо виведення українських військових з Криму зі зброєю.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: