Тимошенко відклала свій референдум щодо НАТО на червень

Читать на русском

Кандидат у президенти України, лідер партії «Батьківщина» Юлія Тимошенко пропонує провести всеукраїнський референдум щодо вступу країни до НАТО 15 червня, а не в день виборів президента. Така заява опублікована на сайті політика.

«Потрібно приймати стратегічне рішення, яке раз і назавжди захистить Україну, раз і назавжди відновить мир, а українські родини більше не будуть нікого боятися. Це рішення – вступ України в систему колективної безпеки і оборони НАТО. Це дуже складне рішення», –заявила Тимошенко, пише «Слово і Діло».

Вона вважає, що «таке стратегічне рішення» необхідно прийняти тільки з волевиявлення народу. Тимошенко вважає, що референдум щодо вступу в НАТО стане «другим референдумом про незалежність України».

Нагадаємо, 15 травня кандидат у президенти Юлія Тимошенко запропонувала провести референдум з питань можливого вступу України в НАТО в день виборів президента.

Поточний рейтинг Юлії Тимошенко в системі «Слово і Діло» становить 17% – вона виконала 37 із 217 зафіксованих проектом обіцянок. Ще 47 обіцянок їй виконати не вдалося. Які саме, дивіться в рейтингу.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: