Соболєв відвів для Порошенка строк в один рік

Читать на русском

Голова фракції «Батьківщина» Сергій Соболєв нагадав, що другою головною вимогою суспільства після проведення АТО є перевибори до парламенту, які мають відбутися в поточному році.

«Партія «Батьківщина» і фракція і надалі виступають за проведення дострокових виборів до Верховної Ради вже цього року. Однак наша тверда позиція полягає в тому, що вони повинні пройти за новим виборчим законом, який передбачає обрання депутатів виключно за пропорційною системою на основі відкритих партійних списків», - підкреслив Сергій Соболєв, повідомляє прес-служба партії, пише «Слово і Діло».

Нардеп також зазначив, що за проведення таких виборів протягом всієї президентської виборчої кампанії виступала лідер партії Юлія Тимошенко.

Також політик зазначив, що «Батьківщина» пам'ятає про вимоги Майдану і виступає за повну люстрацію влади.

17 квітня кандидат у президенти від Партії регіонів Михайло Добкін заявив, що пропонована нинішньою владою люстрація не є цивілізованою.

27 травня у ВО "Свобода" нагадали Петру Порошенку, що революція не закінчиться поки він не виконає всі вимоги «майданівців», включаючи проведення люстрації і відкритих дострокових парламентських виборів.

Проектом «Слово і Діло» зараз зафіксовані 20 обіцянок Сергія Соболєва, 5 з яких були виконані, а 4 - провалені.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: