Тягнибок радить Порошенку не злити Майдан і виконати вимоги

Читать на русском

У ВО «Свобода» нагадують Петру Порошенку, що революція не закінчиться поки він не виконає всі вимоги «майданівців», включаючи проведення люстрації і відкритих дострокових парламентських виборів.

«Поки вимоги Майдану не виконано - революція не завершена. Новообраний президент зобов'язаний виконати вимоги революції гідності, інакше повторить долю свого попередника. Вважаємо, що першим кроком до очищення влади повинні стати дострокові парламентські вибори за відкритими виборчими списками», - повідомляє прес-служба ВО «Свобода», пише « Слово і Діло».

Порошенку нагадують, що вимогою «майданівців» по колишньому залишається проведення люстрації. Крім того, президент повинен вжити рішучих заходів для ліквідації російських терористів, диверсантів, а також сепаратистів. «Потрібно негайно покласти край терору та етнічних чисток проти українських патріотів в східних регіонах і забезпечити конституційні права мирних громадян» , - йдеться в повідомленні.

13 квітня Петро Порошенко  заявив , що вважає роботу парламенту недостатньо ефективною в нинішніх умовах. У разі, якщо ситуація не зміниться, політик прогнозує новий Майдан і позачергові вибори до Верховної Ради.

27 травня Народний депутат від фракції «Батьківщина» Андрій Павловський  повідомив, що у зв'язку з фактичним обранням нового президента в парламенті можливе переформатування правлячої коаліції.

У системі «Слово і Діло» зареєстровано 64 обіцянки Петра Порошенка. 45 обіцянок  знаходяться зараз в процесі виконання . Так, нещодавно політик пообіцяв що вже через тиждень після виборів президента українці побачать позитивні зміни в країні.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: