Денисовій вдалося скоротити травневе безробіття у порівнянні з квітневим

Читать на русском

Міністр соціальної політики Людмила Денисова в травні відзначає позитивну тенденцію у працевлаштуванні безробітних українців в порівнянні з квітнем 2014 року.

«В Україні в травні кількість безробітних зменшилася на 3,2%, до 460 тис. осіб», - сказала Денисова на брифінгу, передає кореспондент «Слова і Діла».

Крім того, вона зазначила, що зараз з зареєстрованих 460 тис. чоловік 368 тис. отримують допомогу. За її словами, щодня відкриваються 46-50 тис. вакансій, які ці безробітні можуть зайняти.

Також Денисова зазначила, що тенденція до скорочення простежується і в заборгованості по заробітній платні. По її словами, заборгованість скоротилася на 5% і становить 954, 6 млн грн.

Нагадаємо, міністр соцполітики 16 квітня 2014 запевнила, що в травні безробіття скоротиться в порівнянні з квітнем.

22 квітня Людмила Денисова запевнила, що в поточному місяці мінімальна зарплата і пенсія будуть проіндексовані відповідно до існуючого рівня інфляції. Варто відзначити, що дану обіцянку Денисова виконала.

У системі «Слово і Діло» зафіксовано 51 обіцянку Людмили Денисової. 12 з них, включаючи обіцянку повного фінансування всіх пенсійних виплат за березень 2014 року, їй вдалося виконати. Ще 15 виконані не були. Решта 24 заяви міністра поки знаходяться в процесі реалізації.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: