Новинський не дасть виконати обіцянки про заборону партій

Читать на русском

Депутат Верховної Ради Новинський виступає категорично проти можливості заборони діяльності тих чи інших партій в Україні.

«Відмова від заборони політичних партій на території України спровокує ще більшу дестабілізацію ситуації в країні», – повідомив Новінський у ході загальнонаціонального круглого столу 21 травня, пише «Слово і Діло» з посиланням на «Українські новини».

За його словами, всі політичні партії України мають право на існування, незалежно від свого рейтингу.

Нагадаємо, у своїй програмі на виборах президента України в 2014 році Василь Куйбіда обіцяє заборону політичних партій, які є носіями тоталітарної ідеології чи є спадкоємцями КПРС. Він назвав своїм завданням «усунення всіх антидержавних політичних сил».

13 травня в. о. Президента України, голова Верховної Ради Олександр Турчинов заявив, що звернеться до Міністерства юстиції з вимогою розглянути позов до суду про заборону Комуністичної партії в Україні.

Раніше таку ініціативу вніс лідер Всеукраїнського об'єднання «Свобода» Олег Тягнибок, проте не зміг втілити її в реальність.

У системі «Слово і Діло» зафіксовано 9 обіцянок Новинського. Всі вони знаходяться в стадії реалізації. Зокрема Новинський пообіцяв, що ФК «Севастополь» дограє сезон 2014 р. в чемпіонаті України, а також пообіцяв створити умови іноземним судновласникам для закладення кораблів на українських верфях.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: