Тягнибок запізнюється із законом про стратегічні підприємства на два роки

Читать на русском

Нинішній кандидат у президенти України Олег Тягнибок два роки тому так і не представив у Раді законопроект про стратегічні підприємства.

Зокрема, лідер «Свободи» на початку 2012 року заявив, що в разі, якщо його партія увійде до складу нової Верховної Ради в жовтні цього ж року, в першу чергу на розгляд парламенту буде винесено законопроект про стратегічні підприємства, що передбачає заборону приватизації і повернення у держвласність незаконно приватизованих підприємств.

В результаті станом на 5 листопада минулого року, системою «Слово і Діло» було зафіксовано, що серед усіх законопроектів ВО «Свобода», які стосуються державних підприємств, проекту про заборону приватизації і повернення в державну власність незаконно приватизованих підприємств не було. Таким чином, можна констатувати, що цю обіцянку Тягнибок не виконав.

Разом з тим, цього року політик також дав схожу заяву. Так, у разі перемоги на виборах президента він пообіцяв ухвалити закон про стратегічні підприємства у стратегічних галузях виробництва.

Системою «Слово і Діло» зафіксовано 124 обіцянки Олега Тягнибока, 13 з яких йому вдалося виконати. Скільки обіцянок кандидата мають статус «не виконано», дивіться в рейтингу.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: