«Любитель зеленки» Добкін обіцяє безкоштовну медицину дітям та пенсіонерам

Читать на русском

Кандидат у президенти на виборах-2014 Михайло Добкін обіцяє зберегти безкоштовне медичне забезпечення для дітей, пенсіонерів та соціально незахищених громадян.

Щоправда, раніше, на посаді губернатора Харківської області Добкін не зміг виконати низку обіцянок про розвиток медичної сфери в регіоні. На цьому політика підловили експерти «Слова і Діла».

Так, у жовтні 2012 року Добкін заявив, що вже наступного року відремонтує приймальне відділення і стаціонар обласної травматологічної лікарні Харкова. Станом на кінець 2013 року ремонт медзакладу початий не був. У Харківській ОДА тоді виправдалися, що відклали його на 2014-2015 роки.

Того ж місяця губернатор пообіцяв ремонт іншої харківської лікарні – обласного госпіталю для інвалідів війни. Як і у випадку з травматологічною лікарнею, ремонт почався із серйозним відставанням від заявленого графіку.

На початку 2013 року Михайло Добкін дав обіцянку оновити парк «швидких допомог», а пізніше уточнив: у розпорядження лікарів області вже у 2013 році надійдуть 60-70 автомобілів. Однак виконати цю обіцянку вчасно очільнику Харківщини не вдалося. Станом на початок лютого 2014 року процес оновлення парку «швидких» перебував на стадії виділення коштів.

Чи вдасться Добкіну реабілітуватися за свої невиконані обіцянки вже в якості кандидата в президенти, читайте на нашому сайті. Серед 176 обіцянок Добкіна, зареєстрованих системою «Слово і Діло», 43 він виконав, ще 49 зобов’язань виконати не вдалось.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: