Торік Добкін «обламав» ветеранів з грошима, а цього року – з парадом

Читать на русском

Кандидат у президенти від Партії регіонів Михайло Добкін не виконав дві обіцянки щодо фінансування ветеранських організацій та проведення параду 9 травня в Харкові.

Так, будучи головою Харківської ОДА, Добкін заявив, що у 2013 році, незважаючи на складнощі з бюджетом, фінансування ветеранських організацій буде збільшено. Однак на фінансову підтримку обласних громадських організацій ветеранів та інвалідів з обласного бюджету в 2013 році було виділено 460 тис грн, що на 40 тисяч менше, ніж у 2012-му. Таким чином, замість обіцяного збільшення відбулося зменшення фінансування ветеранських організацій.

Також статус «не виконано» має ще одна обіцянка кандидата. Зокрема, у квітні 2014 року Добкін пообіцяв провести 9 травня в Харкові один із кращих парадів з використанням військової техніки української армії. Але вже 8 травня політик заявив, що відмовився від ідеї проведення в Харкові військового параду на День Перемоги, оскільки, за його словами, обладміністрація побоюється можливих провокацій.

Рейтинг відповідальності Михайла Добкіна в системі «Слово і Діло» станом на 19 травня складає 24%. Він зумів виконати 43 зі 176 зафіксованих проектом обіцянок, ще 49 його обіцянок були провалені, а 84 знаходяться у процесі виконання.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: