«Дворазовий» міністр соцполітики Денісова провалила третину своїх обіцянок

Читать на русском

Проект «Слово і Діло» зафіксував 31 обіцянку міністра соціальної політики Людмили Денісової за час її роботи на нинішній посаді у 2014 році.

При цьому 23 з них станом на 19 травня мають статус «у процесі», тобто згодом можуть виявитися як виконаними, так і проваленими, п'ять обіцянок міністра отримали статус «виконано», а ще три – «не виконано».

Зокрема, провалені були обіцянки міністра щодо можливості доставки соціальних виплат кожному жителю Кримської Автономії та Севастополя вчасно. Також Денісова пообіцяла профінансувати виплати пенсій громадянам України, які проживають у Криму та Севастополі, але обіцянку не виконала. Крім того, невиконаною також виявилася заява міністра про прийняття бюджету Пенсійного фонду України.

Разом з тим, міністр стримала свою обіцянку щодо збільшення суми одноразової допомоги до 5 травня ветеранам війни та жертвам нацистських переслідувань. Вона також виконала обіцянку щодо виплат пенсій до 8 травня ветеранам та інвалідам війни. Крім цього, Денісова пообіцяла проіндексувати пенсію, виходячи з заявленої інфляції у 3%, і свою обіцянку стримала.

Серед решти заяв чиновника звертають на себе увагу обіцянки про здійснення всіх соціальних виплат на сході України і про скорочення безробіття у травні 2014 року. Також міністр запевнила, що уряд перетворить дитячий табір «Молода Гвардія» в новий «Артек».

Зазначимо, що Денісова вже очолювала Мінсоцполітики в період з 2007 по 2010 рік.

Станом на 19 травня системою «Слово і Діло» зафіксовано 48 обіцянок Денісової, з яких вона виконала лише 10. Водночас 15 обіцянок їй виконати не вдалося. Які обіцянки міністра знаходяться в процесі реалізації, можна дізнатися на нашому сайті.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: