Ляшко озвучив імена людей, які фінансують його президентську кампанію

Читать на русском

Народний депутат, кандидат у президенти Олег Ляшко не став приховувати імен осіб, які фінансують його кампанію, і заявив, що більшу частину грошей вніс він сам.

«Імена цих людей: перше – це Ляшко. Я вносив свої гроші, орієнтовно 500-600 тисяч гривень», – сказав Ляшко  в ході національних дебатів, передає кореспондент «Слова і Діла».

Крім свого імені, лідер Радикальної партії назвав ім'я керівника свого штабу. За його словами, ця людина внесла близько 300-400 тисяч гривень. Третім вкладником у кампанію Ляшка стала дружина кандидата. Четвертою і завершальною, за словами політика, людиною, що вкладає в Ляшка, став його «бойовий товариш» Андрій Лозовий. Інші гроші вносилися за принципом «всі, хто хотів».

На запитання ведучого, чи може хтось впливати на Ляшка, той відповів: «Господь Бог і український народ». Також депутат додав, що політичні рішення він приймає без дружини.

Нагадаємо, 3 квітня Держфінмоніторинг заблокував особисті рахунки голови фракції Партії регіонів Олександра Єфремова за «фінансування сепаратистів».

А 15 квітня СБУ почала кримінальне провадження проти службовців одного з російських банків за підозрою у фінансуванні цією установою діяльності сепаратистів на сході України.

Системою «Слово і Діло» зафіксовано 89 обіцянок Олега Ляшка. 14 квітня він пообіцяв, що Луганщина буде залишатися у складі України.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: