Порошенко продовжує порошити обіцянками

Читать на русском

Кандидат у президенти Петро Порошенко продовжує активно роздавати обіцянки під час президентської гонки. Зокрема, з початку виборчої кампанії проектом «Слово і Діло» зафіксовано близько 60 його обіцянок.

Серед «президентських» обіцянок Порошенка – відмова від російського газу до 2015 року, входження до Євросоюзу до 2025 року, зміна інвестиційного клімату в Україні і навіть збільшення тривалості життя українців.

Крім того, в разі обрання президентом Порошенко пообіцяв продати весь свій бізнес, забезпечити українську армію всім необхідним і захистити кримських татар та українців у Криму. Наскільки здійсненні всі ці обіцянки Порошенка, належить вирішити виборцям.

Варто зазначити, що проект «Слово і Діло» вже зафіксував 9 невиконаних обіцянок Петра Порошенка. Серед них – за добу відновити бруківку на вул. Грушевського, відремонтувати стадіон «Динамо» і вчасно оголосити план дій Євромайдану від опозиції.

Також Порошенко провалив обіцянки не скорочувати працівників на Roshen через обмеження з боку Росії, відновити програму бюджетної підтримки України на 160 млн євро й домогтися скасування закону, який реструктуризує фактичну заборгованість держбюджету перед місцевими бюджетами.

Поточний рейтинг відповідальності Порошенка в системі «Слово і Діло» станом на 19 травня складає 14%.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: