Аваков лікує знешкодженного сепаратиста

Читать на русском

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков повідомив про напад сепаратистів на табір Національної гвардії України під Слов'янськом Донецької області.

«У нас без втрат. У нападаючих вночі на табір Нацгвардії під Слов'янськом один убитий, один поранений», - написав Аваков на своїй сторінці «Фейсбуку», пише «Слово і Діло».

Глава МВС додав, що пораненому надана медична допомога і він узятий під варту. З ним працює слідча група.

2 травня Командувач Національною гвардією Степан Полторак заявив, що Слов'янськ практично повністю очищений від терористів.

7 травня в Міноборони заявили про загрози сепаратистів підривати все адмінбудівлі Слов'янська Донецької області у разі штурму Збройними силами.

Варто відзначити, що ще вчора в. о. міністра оборони Михайло Коваль повідомив, що станом на 17 травня Збройні Сили України повністю контролюють обстановку навколо Слов'янська.

Рейтинг відповідальності Арсена Авакова склав 25%. З 52 обіцянок Авакову вдалося виконати 13, зокрема на сайті МВС були розміщені телефони та адреси вербувальних пунктів створюваних спецпідрозділів МВС. 31 обіцянка Арсена Авакова - в стадії виконання.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: